Top latest Five بیماری زونا مرگ Urban news
Top latest Five بیماری زونا مرگ Urban news
Blog Article
سازمان اطلاعات نظامی اسرائيل؛ سه واحد جاسوسی و شاخهای که «برای جنگ احتمالی با ایران آماده میشود»
با سلام و خسته نباشید مادر من نزدیک به ۵ ماه هست ک از بیماری زوناش میگذره با اینکه بعد از حدود ۲ هفته از شروع زونا اون قرمزی ها و لکه ها خوب شد اما درد شدیدی همچنان همون نواحی که زونا واقع شده بود احساس میکنن و عصبشون درگیر شده هر جا میبریم هم خوب نمیشه لطفا ازتون خواهش میکنم جواب بدین تشکر از شما
اگر سیستم ایمنی شما ضعیف است و علائم این بیماری را دارید هرچه زودتر به پزشک مراجعه کنید. در حال حاضر، پیشگیری قطعی برای این بیماری وجود ندارد اما تشخیص و درمان زودهنگام باعث می شود طول درمان شما کوتاه تر شده و رنج و درد و سختی کمتری را متحمل شوید.
این بیماری در افراد بالای ۵۰ سال رایج است و بیشتر نیم تنه بالایی از بدن را به خود درگیر میکند.
كلروفوم بقایای صابون، روغن و سلول های مرده پوست را حل می كند و به این ترتیب آسپیرین می تواند به درون لایه های پوست نفوذ یابد و از انتقال درد توسط پایانههای عصبی جلوگیری كند.
○ التهاب مغز یا نخاع، مانند آنسفالیت یا مننژیت. این عوارض جدی و تهدید کننده زندگی هستند.
ممکن است جنین در ماههای آخر دوره بارداری به بیماری آبله مرغان مبتلا شود و سپس بعد از تولد و در مرحله نوزادی دچار بیماری زونا گردد.
فرد به هر علتی مانند سرطان، دارو یا بیماری مزمن دارای سیستم ایمنی ضعیفی باشند.
● بثورات زونا روی پوست سر میتواند باعث ایجاد حساسیت در هنگام شانه زدن موهایتان شود. بدون درمان، زونا روی پوست سر میتواند منجر به ایجاد لکههای طاسی دائمی شود.
واکسینه شدن میتواند از بروز علائم و زخمهای زونا و ضایعات پوستی شدید آن پیشگیری کند.
در عرض مدت یک تا سه روز بعد از شروع درد، یک جوش پوستی تاول مانند در قسمتی از پوست که دچار درد شده بود، ظاهر میشود. در ابتدا این تاولها به شکل برآمدگیهای قرمز رنگ و مجتمع به وجود میآید.
بیماری زونا به آبله مرغان بالغین شهرت دارد. این بیماری معمولا در افرادی رخ می دهد كه سابقه این بیماری را در سال های گذشته داشته اند و یا این كه ویروس زونا را به بیماری زونا خطرناک صورت نهفته در خود جای دادهاند كه عامل مولد آن شبیه ویروس آبله مرغان است.
قفسه سینه، گردن، پیشانی و پایین کمر قسمتهایی از بدن هستند که عصب حسی آنها بیشتر درگیر بیماری زونا میشود و افراد مختلف در هر سنی ممکن است در یکی از این قسمتهای بدن خود دچار علائم زونا شوند. با افزایش سن، احتمال به وجود آمدن زونا در قسمت پیشانی یا در محدوده عصب چشمی (افتالمیک) افزایش پیدا میکند.
● در حالی که زونا میتواند به خودی خود دردناک و آزاردهنده باشد، اما باید احتمال عوارض احتمالی زیر را بدهید: